jouw ideeën,
onze mogelijkheden

Bij Cand'art is er zóveel mogelijk. Flexibiliteit en keuze, dat zijn twee van onze grote sterktes die we onze private label klanten bieden. Wij maken de lolly die jij voor ogen hebt.

label rolls
Illustration of a sand glass in line art style.

Aan jou de keuze

Kies tussen verschillende soorten lolly’s en beslis welke smaak en kleur ze krijgen. Liever iets compleet nieuws? Samen met jou ontwikkelen we jouw unieke recept. Graag een vegan lolly? Of een allergenenvrije? Of een koosjer lolly? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Deze vrijheid geldt ook voor de verpakking. We hebben allerlei soorten verpakking in huis, maar je kan ook andere wensen aangeven. Aan jou de keuze!

Icon of a checkmark in line drawing style.

suikervrij

Icon of a checkmark in line drawing style.

allergenenvrij

Icon of a checkmark in line drawing style.

KOOSJER

Icon of a checkmark in line drawing style.

Vegan

Big brush gesture in mint colour.

topkwaliteit- en service

In wat we maken zijn we heel flexibel, maar in de kwaliteit niet. Cand'art voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen en hygiënische standaarden. Daarop doen we geen concessies.

Onze productie is in hoge mate gedigitaliseerd en verloopt uiterst efficiënt. Daardoor bieden we competitieve prijzen aan. Cand'art werkt flexibel en speelt kort op de bal - en daar pluk jij de vruchten van.

Cand'art lolly's labelmachine
Cand'art fabriek medewerker stopt lolly's in dozen
Big brush gesture in mint colour.

Een partner voor de lange termijn

Cand'art is een internationale, betrouwbare en stabiele productiepartner op de lange termijn. We hebben maar liefst 90 jaar aan ervaring en investeren doorlopend in innovatie en nieuwe technologieën. Daardoor zijn we er áltijd voor onze klanten: gisteren, vandaag en morgen. Met Cand'art bouw je een relatie op voor de lange termijn.

Big with brush gesture.

onze Maître confisseur

Johan, onze maître confiseur, een kenner met liefde voor het ambacht van harde suikerwaren, heeft zijn vak doorheen de jaren geperfectioneerd. Sinds 1993 roert hij letterlijk in de potten. Met liefde voor het vak denkt hij mee na over de meest verrassende en smakelijke recepturen, afgestemd op de vragen van de klant.

Heb je een innovatief smaak-, kleur- of vormidee? Onze maître denkt met je mee en probeert het met plezier uit.

Johan, onze Maître confisseur.

Certificaten

Al sinds december 2004 haalt Cand'art jaarlijks het IFS certificaat ‘Higher Level’.

Download